Thread #220784486
HomeIndexCatalogAll ThreadsNew ThreadReply
H
File: alma.gif (48.8 KB)
48.8 KB
48.8 KB GIF
kurva anyátok
+Showing all 148 replies.
>>
>>220784486
teach me a hungarian word to post on /v4/ in specific contexts
im trying to pick up hungarian slangs
yesterday i learned szemrevételezve
>>
cigánytesáknak jó reggelt
madzsaroknak meg jó munkát
>>
>>220784502
Just say this "Megújul a Fidesz".
>>
>>220784643
what does it mean?

jó reggelt
>>
>>220784853
It means "Fidesz will be renewed/revitalized" referring to an action where the party will switch out some members in the leadership to others, hoping to change the party's image.

Pálinkás jó reggelt neked is
>>
>>220784643
megújjúl csak marad mindenki xD Orbán aztán kurvára tud haladni a korral meg van önkeitikája és képes a változásra. Ő és a fidesznyikok is hamarosan kihalnak. Gyurcsány Viktor dögölj már meg
>>
És akkor ki fog az idén Tusványoson beszélni? XD
>>
>A vereség okait nyolc kategóriába osztom. Szerepet játszott benne: a rossz iránytű által vezetett kampány; a szavazóbázis változása; a hosszú kormányzás hordaléka; a közszolgáltatások minősége; a kormányzat bűnei; a gazdasági fundamentumok; a választási rendszer; valamint az új ellenfél. Alább kifejtem mind a nyolcat.
>>
Kihagyta a Kohán Matyi a legfontosabbat. A falusi alkoholista cigányvajda dilettánsan felülről vezényelt bugyuta lázálmait. De megírt egy pár olyantott is ami tényleg gond volt. Ezért távoznia kellene a Zsideszből hiszen ott nem illik reflektálni. 90% hogy a nyár elején már kipenderítik ezért a cikkért.
>>
>84 százalékot kapott a Fidesz a listákra leadott levélszavazatokban
nahát, színezzetek meglepettre, az élhetetlen cigányok, akik véletlenül ugyanazt a nyelvet beszélik, mint mi, végül leszavaztak a prosztó cigány király pártjára. ki láthatta ezt előre?
remélem a határontúli "magyarok" precedense majd kellően radikalizálni fog mindenkit, hogy szűkítve legyen a szavazati jog, kezdve velük természetesen, de szép lassan a cigányoktól és a nyuggerektől is el lehet majd venni. akit pennyis utalványért, zsákos krumpliért, meg sajtos csipszért meg lehet venni, az nemhogy alkalmatlan arra, hogy felelősen éljen ezzel a joggal, hanem nemzetbiztonsági kockázatot is hordoz magában, mert bármikor jöhet egy idegen hatalom, aki leborít egy platónyi krumplit a falu közepére, cserébe pedig azt kéri, hogy engedjék, hogy megszállják őket, a fogatlan retardált meg leszavaz majd arra a jelöltre, aki ezt megcsinálja.
javaslom kezdjük a magyarul beszélő románokkal.
>>
jó reggelt, akasszátok fel a fideszeseket
>>
>>220785556
A helyi krumpli az szar. Ezt támogatom, hozzanak máshunnét ingyér. XD
>>
https://youtu.be/AWxfDvLPwXk?t=109
ez parádés baszmek, a fidesznyik média gólemjei még most se veszik észre, hogy vert helyzetben vannak és úgy beszélnek magyarral, mintha valami huszadrangú utcai aktivista lenne. baszod, bedöntötte a dagadt cigány egész rendszerét két év alatt, beleértve titeket is. 2 éven keresztül aláztátok, mint az állat, aztán kapott egy kétharmadot, amivel kb. eltörölhet titeket a retkes faszba, de ti még most is foghegyről ugattok neki.
ezt pofáztam tegnap, ez történik akkor, amikor hermetikusan elzárod magad a világtól és következetesen tagadod a valóságot addig, amíg a világképed egy abszurd fikció nem lesz, ahol még mindig te vagy az alfa farkas, empé meg a napos csibe. remélem teli torokból fognak visítani, amikor a faszuknál fogva rángatják ki őket a stúdiójukból, ahol 16 éven keresztül szagolták a saját fingjukat.
>>
Jó regggelt retkes zsidesz szüzek!
Még mindig kurvára KAFFol, hogy Szabrán szerint ő egy dekát nem volt korrupt. Basszátok meg, szétrobban a fejem az idegtől, remélem MP ma földhöz bassza a parlamentben.
>>
>>220784502
"Orbán Viktor az Isten"
>>220785556
Ezt a határon túli szavazatot ki kell iktatni. Aki nem él itt, ne szavazzon ide. Kész. Pont.
Olvasom a Telexes cikket, hogy a romákok ott Erdélyben teljesen padlót fogtak, hogy a cigánykirály mekkorát bukott, mert szerintük minden nagyon fasza. Meg hát épült náluk stadion is.
>>
>>220785852
figyeld meg, hogy direkt nem lesz hajlandó miniszterelnök úrnak szólítani empét, hanem majd űgy hivatkozik rá pl. hogy képviselő társam vagy magyar úr. 16+4 év után ezt nem tudja kimondani, vagy ha mégis, akkor a saját hányását kell majd visszanyelnie.
>>
>>220785880
rohadtul nem sajnálom őket, köpönyegforgató cigány banda. a magyarságuk addig tart, amíg magyar krumplit kapnak, ha meg a románok építenek nekik istállót meg ők betonozzák le a disznószaros földutat a falujukban, akkor máris büszke dákó-román leszármazottak.
viccen kívül, a kárpátaljai magyarok az egyetlenek, akiknek az identitása nem annak a függvénye, hogy kitől kapnak éppen könyöradományt, arrafelé a cigányvadja értelemszerűen nem túl népszerű.
>>
>>220785930
Tényleg addig nem csapódik le nekik, hogy gecire vége van, amíg az első karján nem kattan majd a bilincs.
Hihetelten, hogy nem futnak, már rég az országban sem kéne lenniük. De nem baj, maradjanak csak.
Vannak jó hírek is:
https://24.hu/fn/gazdasag/2026/04/16/kekva-mcc-tisza-allami-vagyonvisszaszerzes/
>A fideszes kétharmad hozta létre a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a tiszás kétharmad akár törölheti is őket. Az így visszaszerezhető vagyontömeg legalább 3058,7 milliárd forint lehet.
>>
>>220785983
Kárpátaljai magyaroknál most a háború befigyelt. Nekem van olyan ismerősöm, aki elmenekült Ukrajnából négy éve, azóta itt él és azért szavazott a cigányra mert a Zsidesz elhitette vele, hogy a Tisza majd szépen visszatoloncolja őket Ujrajnába. A gerinctelen férgeknek minden bűnükért felelniük kell.
>>
iszok egy jó forró gyömbér teát aztán húzok dolgozni. nem voltam alkalmazott 2018 óta, kurva szar visszaállni erre a "legyél itt időben, csináld meg ezt ekkor és ekkor" hülyeségre.
>>
>Magyar elérte hogy a munkakerülők is elmenjenek dolgozni
Kézrátétel ezután már csak egy kis ugrás lesz neki
>>
>>220785159
Petya fogja fellógatni simion gyurit
>>
Vogel Evelin lyukainak státusza?
>>
>>220786840
ez egy férfi?
>>
bukik már?
>>
File: file.png (353.1 KB)
353.1 KB
353.1 KB PNG
>>220786887
bukik
>>
>>220786857
Igen!
>>
böriben már?
>>
>nagy márton visszavonul a politáktól
hát a böriből amúgy is nehéz lesz politizálni
>>
>„Dehogynem lett semmi, elszámoltattak! Annyi vizsgálat folyt ellenem, hogy csak na. Meggyanúsítottak minden olyan ügyben, amit emlegetni szoktak, mindben volt eljárás. 2006-ról volt eljárás, Sukoróról volt eljárás, költségvetési csalás ügyben volt eljárás, minden ügyben eljárás volt. De kiderült, hogy egyikben sincsen igazuk. Az elszámoltatás nem azt jelenti, hogy ha bűnös, ha nem, börtönbe dugjuk, hanem hogy jogszerű körülmények között megvizsgáljuk, hogy követett-e el bűnt. Megvizsgálták. Kérem szépen, én ott ültem az ügyészségen gyanúsításon, hozzám egy köbméternyi iratot hoztak iratismertetőben. Úgyhogy volt. Van egy jó tanácsom általában a politikusoknak, akik félnek az elszámoltatástól: nem kell, hölgyeim és uraim, nem kell lopni, bűnözni, és lehet bármilyen kormány, lehet ígérni bármilyen elszámoltatást, nem fog bajod történni. Ahogy nekem sem történt bajom, és nem azért, mert nem akarták, hanem mert nem követtem el bűnt.”

itt lófasz lesz tormával nem szarbán böriben...
>>
jöhet
>>
File: mp2.jpg (41.1 KB)
41.1 KB
41.1 KB JPG
Jöhet
>>
ümcsi a harmadik szemével céloz
>>
>>220787386
a redditorokra
>>
File: IMG_4730.jpg (110.2 KB)
110.2 KB
110.2 KB JPG
>>
Lenyírtam a fűvet, tehát akkor meg is érintettem a fűvet.
>>
Jött a szomszéd macskája tanúnak.
>>
>>220787616
háp
>>
>>220787467
hehehe ezt pont kerestem az egyik nap
>>
>navracsics tibor visszavonul a politikától
>>
>>220787616
minden tiszteletem azoké a tapintatos úriembereké akik hajlandóak vezetékes fűnyírót használni
>>
>>
>>220787826
Nagy Márton is
Hullanak a fejek
>>
mandiner és a médiaworks meddig fog még kapálózni?
>>
File: file.png (13.2 KB)
13.2 KB
13.2 KB PNG
helyes, egy filléres maradjon a tiszának és a m*gyaroknak
>>
>>220788114
Tegnap már oda jutott a HírTV hogy Mesterházyval kellett egyetértenem
MESTERHÁZYVAL BAZDMEG
Ide juttat minket a Fidesz
>>
>>220788135
miért mi történt? :D
>>
>>220788194
Tegnap volt Komment ahova beült Dopeman, egy fideszes párttag meg egy "független" jelölt és Mesterházy majdnem röhögve mondta nekik, hogy ugyanaz vár rájuk mint amit a Fidesz tett 2010-ben és ezen ne csodálkozzanak most visszanyalt a fagyi
Dopeman próbálta bizonygatni, hogy a Mihasznáknak igaza van és 2/3 egy párt kezében nem jó, inkább köztársasági elnöki kormányzás kéne, Mesterházy meg mondta hogy ez valahogy az elmúlt 16 évben nem jött elő amíg Fityisz hatalom volt és hogy most a Tiszának vissza kell tolnia az ingát középre, erre kaptak hatalmat
Aztán jött, hogy mégis mit kellett volna csinálnia a Fidesznek és Mesterházy mondta hogy talán költhettek volna a kórházakra mert az EU átlag 10-11% helyett a magyar költségvetés 5-6 százalékát teszi csak ki az egészségügy
Én éreztem magam rosszul hogy igazat kell adnom neki mert a három másik szarcsimbók csak tolta volna a propagandát továbbra is
>>
nem ismertem föl először
>>
>>220788511
a legjobb
>>
A Demokratikus Koalíció júniusban megújul
>>
>>220786840
Ez a csaj rusnya. De amúgy teste sincs, nem tudom, miért reszelte le a Petya.
>>
>>220787826
>>220787894
Remélem nem lesznek elfelejtve. Egyesek már pánikból tüntetik is el a nyomaikat.
>>
>>220788114
Ezek a szarok addig maradnak, ameddig ki nem húzzák alóluk a széket, mert a kötél már a nyakukban.
Tipikusan kilopják azt, amit még 2 hét alatt lehet.
>>
>>220789081
Lehet fordítva volt.
>>
>>
Magyarország új miniszterelnöke
>felesége és gyerekei szeme láttára megölt egy kiskutyát egy mikróban, ami életük végéig traumatizálta őket.
>a gyerekei szeme láttára kivette a farkát, és részegen maszturbált
>buzi szexelt Radnai Márkkal.
>drogozik és drogosan bulizni jár.
>hatalmas egója van, és nagyon durva a körülötte lévőkkel.
>ötször megerőszakolta Vogel Evelint análisan, és felszakította a segglyukát
>nem tetszett neki a pizza, ezért megtaposta a pizzát, és ámokfutást rendezett egy balatoni étteremben
>megvert egy újságírót, elvette a holmiját, és a folyóba dobta
>az EU parlamentjében nyilvánosan, a világ előtt rajtakapták, amint a farkához nyúlt
A nemzethalált majd köszönjétek meg a sok tiszarosnak.
>>
>>220789118
Ez még a szexvideót se érte volna meg.
>>
>>220789126
>ötször megerőszakolta Vogel Evelint análisan, és felszakította a segglyukát
Szerintem meg torokra vette a Vogel Evelin faszát, mert akkora van neki.
>>
>>220789126
>az EU parlamentjében nyilvánosan, a világ előtt rajtakapták, amint a farkához nyúlt
Miért fókuszált ennyire a FIDESZ konzervatív-katolikus kampánya a Petya farkára dehiszen? Nagyon hangsúlyos volt MP pénisze.
>>
>>220789126
>>felesége és gyerekei szeme láttára megölt egy kiskutyát egy mikróban, ami életük végéig traumatizálta őket
kétfarkú kutya volt és az egész ország szeme láttára csinálta
>>
>>220789222
Amúgy elméletileg ott is elővette a péniszét és önkielégített is.
>>
>>
>>220789155
nem zárják mi egymást
>>
A különleges rendszerváltási hadművelet ötödik napja.
>>
>>220789350
Az a pszichiátriai eset fej.
>24 órás rendszerváltási különleges művelet 5. napja
>2 FIDESZ-es "visszavonult" és törölte az összes szociális médiáját
>>
>>220789350
lógni fogsz cigány
>>
>>220789382
Na ilyen pont nem fog történni. A jövő hónapban a bázisolt tiszások ki fognak menni térdet hajtani a bázisolt roma celebek és képviselő urak előtt és megbeszélik hogy mibe fog fájni az együttműködésük.
>>
ma már 2x kivertem
>>
>>
>>220789126
>>
>>220789515
milyön még
>>
én azt hittem a lila akác valami echte káeurópai dolog aztán kiderült hogy japán
>>
upsz rossz kép
>>
>>220789515
inkább azt mondjad milyen animét kell nézni mert nem tudok választani

https://animeschedule.net/
>>
>roma bikák: 14 évesen már szaporodnak
>közben 30+ éves "fehér" szüzek: >>220789607
>>
abba bele akarok nézni amelyikben a barbár király feleségül rabolja a hercegnőt de nem kapott jó pontokat hől
>>
>10 MILLIÓ HAVONTA A FIZETÉSEN FELÜL
>EGY AZ EGYBEN VISSZA A FIDESZNEK
>CSETT ÉS ELMENT
NA HOL VAGY CIGÁNYGECI
HOL VAGY ÉS MIÉRT NEM EGY FÁN LÓGSZ TE KORRUPT SZAR
>>
apropó meg akartam nézni a Virgin Punkot de az még nem jött ki
>>
File: Nyaa.png (10.5 KB)
10.5 KB
10.5 KB PNG
>>220789664
hoppácska kint van
>>
>>220789682
aha kösz
>>
>>220789707
nem tudok róla semmit azon kívül hogy a Shaft gyártotta
https://www.youtube.com/watch?v=esQM3UWBgD0
>>
nehogy szexeljetek
>>
'gg
>>
>>220789751
a rendező érdemel egy misét minden eddigi műve kurvajó lett
>>
nekem ezt ajánlotta fel a youtube
https://youtube.com/watch?v=2_Nv2826MNo&ra=m
>>
>>220789782
nekem csak a Sora no Woto meg a monogatarik vannak meg de most nézem mennyi mindenen dolgozott
a Kite-ot pont nem láttam még
>>
>empé beszél
>forint megint erősödik
Miniszterelnök úr pofázhatna egésznap és akkor már rég 300 alatt lenne az euró
>>
Beleremegek ezekbe a válaszokba. Egyenes. Érthető. Nincs ködölés. Nincs vetítés.
BÁZISOLT PETI!
AZ ÉN ELNÖKÖM!
>>
>>220789842
ez az anó kurva jó egyszerűen
>>
>>220789658
FELAKASZTANI
>>
>>
>>220790269
Jüzüé nagyobb
>>
>>220790269
Tényleg, mi van a Ruszinnal?
>>
>>220790286
talán, de attól még nagyon tetszik
>>
>>220790299
az kevés jó postázók egyike
>>
kínai runacsány
a dolkaelpusztító szuperAI legfőbb fejlesztője
>>
5th day of living in Magyar's orszag, howdy?
>>
>>220790299
Kapja a travi pirulát és viszik megdögleni a frontra xD
>>
>>
File: IMG_4718.jpg (163.1 KB)
163.1 KB
163.1 KB JPG
na hát az a vigyor kié lehet
>>
>>220790609
mi lesz most a neocore triplaás játszásával, amit 1.5 milliárddal támogatott meg Szijjártó?
>>
>>220790746
füsigi
>>
>>220790457
whatcha playing pragmata on? PC?
>>
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ
>>
>>220790921
yeah pc master race here
>>
only one episode left of Dorohedoro, then i can move on to watching S2
>>
btw i too love Noi now
she's so cute
>>
File: IMG_4732.jpg (1.2 MB)
1.2 MB
1.2 MB JPG
>>220790806
meg kell érte bolondulni
>>
áldott szüzesség
>>
áldott kétharmad
>>
>>220788328
De a Dopeman még Orbán fejét rugdosta, amikor Petya király még herceg volt.
>>
>>220791076
De geci ronda az ez űrlény oldalról
>>
>>220785880
De akkor mi lesz a hanyatló nyugaton élő magyarokkal?
>>
kurva jó momokó jön
>>
>>220791243
nyugi gyerekmolesztáló
>>
!!!
>>
>>220791292
macijelmez
>>
először aszittem egy tyúkot ölelget
>>
>>220791292
Nem számít szeksznyúlnak.
>>
>>220789169
mert ez volt a miga kampány része is 2020 ban, és mint tudjuk a zsidesz az egy mikro miga

muszály az ellenség termetes, vaskos faszával kampányolni mert ez lejárattja őt.
Igen.
>>
>>220790934
what VA are you playing with?
>>
>>220787826
navracsics pedig még azok közé tartozik akik rendesebbek voltak
őt pl megkímélem
>>
Hugh's VA isn't an anime seyuu weirdly enough
it's the admiral from the new Godzilla film
>>
>>220791388
tényleg?
>>
Diana's VA is the heroine from Nisekoi
>>
>>220790985
naisu
i have to read 2 or 3 manga volumes to start anime
>>220791020
hell yeah
>>220791292
funny uggo
masha from masha and bear vibes
>>
>>220791443
jap dub
https://www.youtube.com/watch?v=ss7H363BNZM
>>
she's also best girl from Goblin Slayer
>>
>>220791759
bayste
this is Diana apparently
>>
was that you or was it the joons?
>>
>>220791743
>masha and bear
i watched that when i had to watch a little girl
masha and the kasha to be specific
>>
Van új Tóta W.
>>
still find young noi cuter than she-bear noi
>>
majdnem egy újabb nap letelt a 4 évből amíg vitya visszajön
>>
also i didn't realize before but Dorohedoro is a very effay show
figures since it was originally drawn by a woman
>>
>>220792250
4 év múlva a disznó már be lesz hantolva a felcsúti piramis gyomrába
>>
>>220792390
>disznó
ó a vasalás
>>
>>220792390
Ő lesz az új Európai Bizottsági elnök papa
>>
>>220792577
ó édes Istenem EU sillé kell válnom azután amennyi kígyót-békát rájuk szórtam?
>>
na ez iszonyat menő és még biztos nem láttam postázva
>>
MINDENKI térdett hajtott a gyűlésen Toroczkai László Főméltóságú Fejedelem előtt.

Gyurcsótánytól kezdve mindenki akasztva lesz.
>>
>A Fidesznek és a Mi Hazánknak is lesz alelnöke az Országgyűlésben
>A Mi Hazánknak szintén voltak felvetései, például, hogy az eskütételre a Szent Korona előtt kerüljön sor, illetve hangozzon el az eseményen a Székely himnusz – ezekkel szemben senkinek nem volt kifogása.
TOTÁLIS LIBSI MEGSEMMISÜLÉS
>>
>>220793491
>Székely himnusz
>>
>>220793491
Felizgat?
>>
>>220793638
Fel!
>>
Szent korona? nincs még múzeumban?
Székely himnusz? a fidesz kampánydala?

Reply to Thread #220784486

Supported: JPG, PNG, GIF, WebP, WebM, MP4, MP3 (max 4MB)